Sterimar Baby Hypertonic Za Začepljen Nos 50ml Za Nježno Prirodno Smanjenje Otekline Nosne Sluznice

 7.22 (54.40 kn)

Sterimar Baby Hypertonic je posebno prikladan za nosnu sluznicu dojenčadi i male djece. Ova jedinstvena hipertonična otopina prirodne morske vode preporučuje se za nježno i prirodno smanjenje otekline nosne sluznice.

Nema na zalihi

Obavijesti me kad postane dostupno

Sigurna kupovina

 

Gdje mogu kupiti ovaj proizvod?

–  ovdje na web stranici apotekos

– u našoj ljekarni u Novska, Hrvatska. Lokaciju možeš pogledati na ovoj poveznici

Što se događa kada napravim narudžbu?

–  Dobijaš e-mail potvrdu da je narudžba uspješna

–  Narudžba ide u obradu (dobavljanje proizvoda, pakiranje)

–  GLS dostavna služba dostavlja paket

 

Pogledaj cijenu dostave i ukupan broj dana od naručivanja do tvojih vrata na ovoj poveznici.

Da li dostavljate u moju zemlju i koja je cijena?

Dostavljamo unutar EU.

Cijenu dostave i listu zemalja pogledaj na ovoj poveznici.

Moram li se registrirati kod plaćanja?

Registrirati se ne moraš.

Za dovršiti kupovinu potrebni su:

– dostavni podaci: ime i prezime, ulica i kućni broj, grad i poštanski broj, e-mail i broj mobitela

– podaci za plaćanje: brojevi s kartice (plaćanje je sigurno i enkriptirano)

 

Sterimar Baby Hypertonic je proizvod posebno prikladan za nosnu sluznicu dojenčadi i male djece. Ova jedinstvena hipertonična otopina prirodne morske vode obogaćena je solima mangana i bakra, a preporučuje se za nježno i prirodno smanjenje otekline nosne sluznice (kod obične prehlade, rinofaringitisa, alergijskog rinitisa i sinusitisa), zaštitu od širenja bakterija i infekcije iz nosne šupljine u okolne regije. Pogodna je i za čišćenje nosne šupljine u svrhu poboljšanja terapije lijekovima. Sterimar Baby Hypertonic je proizvod posebno osmišljen za dojenčad od 3. mjeseca života i malu djecu. Sadržaj soli hipertonične otopine morske vode (oko 1,7%) i tlak raspršivanja otopine prilagođeni su nježnoj i osjetljivoj nosnoj sluznici dojenčadi i male djece.

Način upotrebe

Sterimar Baby Hypertonic preporučuje se koristiti tijekom kraćih vremenskih perioda, sve dok traju simptomi neprohodnog i začepljenog nosa (npr. u sezoni alergija, različitih viroza ili bakterijskih infekcija). Kratkim pritiskom na aplikator raspršiti u obje nosnice, ostaviti da kratko djeluje i višak iscuri, a zatim djetetu obrisati nos. Koristiti 2-6 puta na dan. Kada se oteklina nosne sluznice smanji, preporučuje se svakodnevnu higijenu nosne šupljine nastaviti izotoničnom otopinom morske vode Sterimar Baby za higijenu nosa. Čišćenje nosa djeteta preporučuje se prije svakog dojenja i hranjenja djeteta, jer će se tako spriječiti disanje na usta, gutanje zraka i dojenačke kolike kao česta posljedica gutanja zraka.

Sastojci

Sterimar Baby Hypertonic je otopina prirodne morske vode, dodatno obogaćena solima bakra i mangana. Hipertonična otopina morske vode ima veću koncentraciju soli NaCl od one u tjelesnim stanicama, ali je razrijeđena i količina soli je značajno manja od čiste morske vode. Zbog toga ima prirodno dekongestivno djelovanje.

Otopina ne sadrži konzervanse.

Pakiranje

50ml.

 

Stranice proizvođača

Dodatne informacije

Brand

Oblik

Mjesto primjene