Sallant, Zeolit, 100g, Dentalna Njega, Kozmetičke Namjene, Oblozi, Maske

 13.69 (103.15 kn)

Prirodni Zeolit u prahu – Sirovina za kozmetički proizvod. Zeolit je rijedak prirodni mineral u prahu vulkanskog porijekla. Najčešće se koristi kao sredstvo za dentalnu njegu i u kozmetičke svrhe (npr. maska za lice i oblozi).

KoličinaCijena s popustom
3 - 4 13.01 (98.02 kn)
5 - 9 12.73 (95.91 kn)
10 + 11.64 (87.70 kn)
Sigurna kupovina

 

Gdje mogu kupiti ovaj proizvod?

–  ovdje na web stranici apotekos

– u našoj ljekarni u Novska, Hrvatska. Lokaciju možeš pogledati na ovoj poveznici

Što se događa kada napravim narudžbu?

–  Dobijaš e-mail potvrdu da je narudžba uspješna

–  Narudžba ide u obradu (dobavljanje proizvoda, izdavanje računa, pakiranje)

–  GLS dostavna služba dostavlja paket

 

Ukupno trajanje obrade i dostave za Hrvatsku je do 5 radnih dana i do 7 radnih dana za ostatak Europe. Pogledaj točan broj radnih dana za svoju zemlju na ovoj poveznici.

Da li dostavljate u moju zemlju i koja je cijena?

Svi paketi dostavljeni su putem GLS dostavne službe. Dostavljamo u sve EU zemlje.

Cijenu dostave i trajanje možeš pogledati na ovoj poveznici.

Moram li se registrirati kod plaćanja?

Registrirati se ne moraš.

Za dovršiti kupovinu potrebni su:

– dostavni podaci: ime i prezime, ulica i kućni broj, grad i poštanski broj, e-mail i broj mobitela

– podaci za plaćanje: brojevi s kartice (plaćanje je sigurno i enkriptirano)

 

Prirodni Zeolit u prahu – Sirovina za kozmetički proizvod. Zeolit je rijedak prirodni mineral u prahu vulkanskog porijekla. Najčešće se koristi kao sredstvo za dentalnu njegu i u kozmetičke svrhe (npr. maska za lice i oblozi).

Zbog svoje rešetkaste strukture snažnog negativnog naboja privlači i adsorbira teške metale, opasne kancerogene toksine, organske otrove i druge štetne supstance, tj. ionskom izmjenom omogućuje istovremene procese remineralizacije i prirodne detoksikacije.

Zeolit klinoptilolit tribomehanički je aktiviran, siguran, netoksičan, nema letalnu ni toksičnu dozu, nema neželjenih kontraindikacija, nuspojava niti interakcija s drugim farmakološkim ili fitofarmakološkim supstancama, ne stvara ovisnost, ne taloži se u organima, u cijelosti se eliminira iz tijela.

Poznate su brojne podvrste zeolita, koje se koriste u različite svrhe u znanosti, medicini, veterini, industriji, poljoprivredi, graditeljstvu. Klinoptilolit je podvrsta zeolita koji ima kristalnu molekularnu strukturu. Ljudski ga organizam prepoznaje kao vlastitu supstancu.

Što su to toksini i kako dolaze u naše tijelo?

Toksini su svi nepoželjni i štetni unosi, prisutni u vodi koju pijemo, zraku koji udišemo i hrani koju jedemo, na poslu kojeg radimo. U suvremenim uvjetima života unos toksina u naše tijelo se neprekidno povećava, a posljedica je da imamo manje energije, osjećamo se fizički i psihički slabije i postepeno se naše zdravstveno stanje pogoršava.

Toksini u organizam dolaze putem lijekova, kemoterapijecjepivakontracepcije, štetnih unosa poput nikotina, alkohola, droge, putem konzumiranja teške i nezdrave hrane s mnogo pesticida, aditiva, umjetnih boja, hormona, od mesa tovljene stoke, od previše bijelog šećera i bijelog brašna, od GMO i procesuirane hrane.

Toksini dolaze i iz okoline, jer moderno društvo danas izbacuje na tisuće raznih opasnih kemikalija u okoliš. Toksicira nas zračenje modernih strojeva i aparata u kući i na poslu, sintetski materijali, ispušni plinovi.

Detoksikacija – uvjet bez kojega se ne može

Tijelu suvremenog čovjeka je potrebna pomoć u obliku detoksikacije, kako bi se vratilo stanje prirodne ravnoteže. Detoksikacija postaje uvjet opstanka.

Toksini opterećuju imunološki sustav i uzrokuju previsoku kiselost organizma i niski pH nivo. Karcinom i brojna druga maligna i kronična oboljenja su posljedica visoke kiselosti. Ako detoksiciramo naše tijelo i ako održavamo kiselo-alkalnu ravnotežu (optimalni pH 7,4-7,6), mi izbjegavamo rizik opasnih bolesti. Također, usporit ćemo i proces starenja našeg tijela.

Sastojci

Sastojci: mineral zeolit klinoptilolit

Pakiranje

100g

Dodatne informacije

Brand

Mjesto primjene

Oblik