1+1 – L direct® Forte, Za Sigurniju Potenciju, 4 Šumeće Tablete, Za Normalnu Razinu Testosterona

 29,07

 • Prirodna pomoć muškom seksualnom zdravlju
 • Šumeća tableta brzog djelovanja
 • Provjerena njemačka kvaliteta
 • Klinički dokazani sastojci
 • Diskretna dostava
Popust na količinu
KoličinaPopustCijena s popustom
3 - 43% 28,20
5 - 95% 27,62
10 +10% 26,16

Sigurna dostava uz dobre uvjete

 • Check Mark Kupci su nas ocijenili 4.7/5 na Trustpilot
 • Check Mark Moguć povrat unutar 14 dana
 • Check Mark GLS dostava unutar EU: (AT) Austrija, (BE) Belgija, (BG) Bugarska, (CZ) Češka, (DE) Njemačka, (DK) Danska, (EE) Estonija, (ES) Španjolska, (FI) Finska, (FR) Francuska, (GR) Grčka, (HR) Hrvatska, (HU) Mađarska, (IE) Irska, (IT) Italija, (LT) Litva, (LU) Luksemburg, (LV) Latvija, (MC) Monako, (NL) Nizozemska, (PL) Poljska, (PT) Portugal, (RO) Rumunjska, (SE) Švedska, (SI) Slovenija, (SK) Slovačka
Sigurno plaćanje
 • Stripe
 • Visa Card
 • MasterCard
 • American Express
 • Discover Card

Šumeće tablete L-direct Forte obogaćene su taurinom i cinkom koji pridonosi održavanju normalne razine testosterona u krvi. Sadrži važnu amino kiselinu L-arginin te mineral selen koji pridonosi normalnoj spermatogenezi.

Kome je namijenjen L direct Forte®?

L direct® Forte je namijenjen svim muškarcima starijim od 18 godina.

Kako L direct® Forte djeluje?

Uz L-arginin, L direct® Forte sadrži taurin i mineral selen koji doprinosi normalnoj spermatogenezi te cink koji doprinosi održavanju normalne razine testosterona u krvi. Testosteron je glavni muški spolni hormon odgovoran za razvoj muških spolnih organa, mušku tjelesnu građu, razvoj sekundarnih spolnih karakteristika, a važan je za dobar spolni potencijal muškarca, seksualnu želju, sposobnost postizanja erekcije te plodnost i reprodukciju.

L-arginin, aktivni sastojak L direct® Forte, presudan je za njegove učinke na pojačavanje potencije. L-arginin je aminokiselina koja je prirodno prisutna u ljudskom tijelu i neophodna je za sintezu proteina. Stoga je sastavni dio svih tkiva i organa. Ova aminokiselina ima i brojne druge funkcije, poput značajnog poboljšanja elastičnosti krvnih žila. L-arginin je preteča dušikovog monoksida (NO) – vazodilatatora koji širi krvne žile i stoga povećava cirkulaciju krvi u tijelu. Kada se razina NO-a u krvi ne poveća, žile se u tijelu opuštaju i šire, omogućujući protok više krvi u penis i razvoj erekcije. Učinak na erektilnu funkciju primjećuje se brzo i poboljšava se perfuzija.

L direct® Forte opskrbljuje tijelo L-argininom, posebno formuliranim za brzo djelovanje, neophodan za sintezu dušičnog monoksida. Učinak širenja žila vidljiv je vrlo brzo. Na taj način, L direct® Forte pruža brzu pomoć u jačanju muške potencije.

Zašto šumeća tableta?

L direct® Forte je formuliran u oblik brzog djelovanja – oblik šumeće tablete. Otopljena u vodi, šumeća tableta brzo se apsorbira u tijelu, što pridonosi bržem djelovanju.

Je li L direct® Forte siguran za primjenu?

Zbog aktivnog sastojka L-arginina iz prirodnog izvora L direct® Forte je sigurnan i pogodan za svakodnevnu primjenu te se može koristiti povremeno u posebnim prilikama, kao i dulje vrijeme.

Način upotrebe

Odrasli uzimaju 2 šumeće tablete otopljene u 2 dl vode, najmanje 45 min prije aktivnosti.

Sastojci

U DVIJE (2) ŠUMEĆE TABLETEKOLIČINA
L-arginin HCl4000 mg (4g)
POWER COMPLEX
Taurin1000 mg
Cink10 mg
Selen55 μg

L direct® Forte formuliran je u oblik brzog djelovanja pa osigurava brzu i moćnu pomoć muškom seksualnom zdravlju.

Sigurnost primjene

L direct® Forte sadrži L-arginin iz prirodnog izvora, aminokiselinu taurin i minerale te je u preporučenoj dozi siguran i za dugotrajnu upotrebu.

Pakiranje

4 šumeće tablete

Brand

Mjesto primjene

Oblik

Pakiranje

Možda će vam se također svidjeti…