Ekolife Natura, Ekološka Alga Spirulina, 240 Tableta

 15.26 (114.98 kn)

Spirulina je jednostanična modrozelena alga koja pripada rodu Cyanobacteria (cijanobakterija). Svoju karakterističnu modrozelenu boju ima zbog prisutnosti: klorofila (zelena) i fikocijanina (modra) pigmenata u svojoj staničnoj strukturi. Ime spirulina potječe od latinske riječi za “spiralu” ili “spiralno”; označava fizičku konfiguraciju organizma.

KoličinaCijena s popustom
3 - 4 14.50 (109.25 kn)
5 - 9 14.20 (106.99 kn)
10 + 12.97 (97.72 kn)
Sigurna kupovina

 

Gdje mogu kupiti ovaj proizvod?

–  ovdje na web stranici apotekos

– u našoj ljekarni u Novska, Hrvatska. Lokaciju možeš pogledati na ovoj poveznici

Što se događa kada napravim narudžbu?

–  Dobijaš e-mail potvrdu da je narudžba uspješna

–  Narudžba ide u obradu (dobavljanje proizvoda, izdavanje računa, pakiranje)

–  GLS dostavna služba dostavlja paket

 

Ukupno trajanje obrade i dostave za Hrvatsku je do 5 radnih dana i do 7 radnih dana za ostatak Europe. Pogledaj točan broj radnih dana za svoju zemlju na ovoj poveznici.

Da li dostavljate u moju zemlju i koja je cijena?

Svi paketi dostavljeni su putem GLS dostavne službe. Dostavljamo u sve EU zemlje.

Cijenu dostave i trajanje možeš pogledati na ovoj poveznici.

Moram li se registrirati kod plaćanja?

Registrirati se ne moraš.

Za dovršiti kupovinu potrebni su:

– dostavni podaci: ime i prezime, ulica i kućni broj, grad i poštanski broj, e-mail i broj mobitela

– podaci za plaćanje: brojevi s kartice (plaćanje je sigurno i enkriptirano)

 

Spirulina je jednostanična modrozelena alga koja pripada rodu Cyanobacteria (cijanobakterija). Svoju karakterističnu modrozelenu boju ima zbog prisutnosti: klorofila (zelena) i fikocijanina (modra) pigmenata u svojoj staničnoj strukturi. Ime spirulina potječe od latinske riječi za “spiralu” ili “spiralno”; označava fizičku konfiguraciju organizma.

Alga Spirulina sadrži:

Vitamin B12, koji doprinosi normalnom radu metabolizma koji opskrbljuje tijelo energijom, normalnom djelovanju živčanog sustava, normalnom nastajanju crvenih krvnih stanica, normalnom psihološkom djelovanju, ublažavanju umora i iscrpljenosti. Vitamin B12 također ima bitnu ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava i staničnoj diobi.

Željezo doprinosi oslobađanju energije u metabolizmu i smanjenju umora i iscrpljenosti. Željezo ima ulogu kod kognitivnih funkcija, u proizvodnji crvenih krvnih stanica i hemoglobina, u prijenosu kisika u tijelu, u funkciji imunološkog sustava, i u staničnoj diobi.

Vitamin A, koji pomaže održavanju zdrave sluznice i održavanju zdrave kože. Ima ulogu u metabolizmu željeza, u očuvanju vida, u funkcioniranju imunološkog sustava i specijalizaciji stanica.

Ekolife natura ekološka alga Spirulina se uzgaja i obrađuje ​​u skladu s ekološkim standardima. Proizvođač ima postavljen sustav upravljanja poduzećem, kontrolu kvalitete i sljedivosti u skladu s ekološkim standardima. Ekolife natura ekološka alga Spirulina ne smije sadržavati sintetičke kemikalije, ne smije biti genetski modificirana. Za uzgoj Ekolife natura ekološke alge Spirulina vrlo su strogi zahtjevi u pogledu vodnih resursa i okoliša. Ekolife natura ekološka alga Spirulina je certificirana od ovlaštenog ekološkog nadzornog tijela.

Način upotrebe

Uputstvo za upotrebu: 3 X 4 tablete na dan prije ili za vrijeme jela, konzumirajte s dovoljnom količinom vode, najviše 20 tableta na dan.

Upozorenje: Preporučene dnevne količine ili doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Nakon otvaranja držite proizvod na suhom i hladnom mjestu. Držite izvan dosega djece!

Upotrebljivo najmanje do kraja datuma, otisnutog na dnu pakiranja.

Zemlja podrijetla: Kina

Pakira i puni:  Ekolife Natura d.o.o., Slovenija

Ekskluzivni distributer za RH: T.P.B. d.o.o., Čavja 9, Čavle, Hrvatska

Sastojci

Sastojci: Ekološka alga Spirulina tablete 500 mg.

Spirulina ili tzv. plavo-zelena alga je prirodni izvor klorofila, proteina i vitamina. Sadrži vitamin A ( beta karoten) vitamin B12 i željezo.

Pakiranje

240 tableta

 

Dodatne informacije

Brand

Oblik

Mjesto primjene