Tensilen, 10 ili 30 Kapsula, Smanjenje Umora i Iscrpljenosti

 10,95 23,61

Sadrži kombinaciju aminokiselina S-adenozil L-metionin (SAMe) i kompleksa vitamina B (B1, B2, B3, B6, B12).

Tensilen doprinosi održavanju normalne psihološke funkcije, živčanog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti te metabolizmu energije. Za drugačiji i vedriji pogled na stvari.

 • Kapsula je biljnog podrijetla. Bez glutena.
Popust na količinu
KoličinaPopustCijena s popustom
3 - 43% 22,90
5 - 95% 22,43
10 +10% 21,25

Sigurna kupovina

 • Done 14 dana povrat za sve narudžbe
 • Done Ocjena ljekarne 4.7 na TrustPilot
 • Done GLS dostava u EU
 • Done Zemlje dostave: (AT) Austrija, (BE) Belgija, (BG) Bugarska, (CZ) Češka, (DE) Njemačka, (DK) Danska, (EE) Estonija, (ES) Španjolska, (FI) Finska, (FR) Francuska, (GR) Grčka, (HR) Hrvatska, (HU) Mađarska, (IE) Irska, (IT) Italija, (LT) Litva, (LU) Luksemburg, (LV) Latvija, (MC) Monako, (NL) Nizozemska, (PL) Poljska, (PT) Portugal, (RO) Rumunjska, (SE) Švedska, (SI) Slovenija, (SK) Slovačka
Sigurno plaćanje
 • Stripe
 • Visa Card
 • MasterCard
 • American Express
 • Discover Card
SKU: N/A Kategorije: ,

Doprinosi održavanju normalne psihološke funkcije, živčanog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti te metabolizmu energije.

 • Prirodno rješenje za stres, umor i iscrpljenost bez neželjenih učinaka
 • Jednostavnost upotrebe – 1 kapsula dnevno
 • Ne remeti biološki dnevni ritam, nema sedativno djelovanje i ne izaziva ovisnost

Opis

S-adenozil-metionin (SAM-e), glavni je sastojak u Tensilenu, pomaže funkciju mozga te djeluje protiv lošeg raspoloženja i pada koncentracije čime doprinosi mentalnom zdravlju. Povećava razinu dopamina i serotonina, tzv.eliksira sreće, čime potiče dobro raspoloženje.

S – adenozil L – metionin predstavlja amino kiselinu koja se u organizmu formira iz metionina i ATP-a (adenozin trifosfata) u reakciji koja je katalizirana metionin – adenoziltransferazom. Osnovna funkcija SAM-e u organizmu je transmetilacija; odnosno SAM-e predstavlja glavnog donora metil grupe u većini metaboličkih reakcija. Kao glavni kosupstrat u reakcijama nastanka neurotransmitera, direktno utječe na sintezu serotonina, dopamina i NA (noradrenalina), kao i na samu osjetljivost receptora živčanih stanica. Znanstveno je dokazano kako smanjenje i neravnoteža serotonina, dopamina i NA u organizmu direktno utječe na nastanak depresije kao i na različite promjene raspoloženja.

Vitamini B skupine su esencijalni nutrijenti, topivi u vodi, s brojnim važnim zadaćama u ljudskom organizmu. Neophodni su za proces stvaranja energije, kod pojačanog umora i povećanih tjelesnih i mentalnih napora.

Tensilen nema sedativno djelovanje, ne remeti biološki dnevni ritam pa samim tim nema utjecaj na kvalitetu sna.

Način upotrebe

1-2 kapsule dnevno, najbolje ujutro sat vremena prije ili dva sata poslije obroka.

Upozorenje: Proizvod ne smiju izimati osobe preosjetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 18 godina. Proizvod se ne preporučuje osobama koje boluju od bipolarnog poremećaja ponašanja. Osobe na terapiji lijekovima iz grupe antidepresiva bi trebale konzultirati liječnika prije upotrebe ovog proizvoda. Preporučuje se oprez prilikom istovremene primjene ovog proizvoda s lijekovima za dijabetes melitus (šećerna bolest).

Sastojci

Jedna kapsula Tensilena u svom sastavu sadrži 200 mg S-adenozil L- metionin- a (SAM) i kompleks vitamina B brupe (B1 – tiamin, B2 – riboflavin, B6 – priridoksin hidroklorid, B12 – cijanokobalamin, B3 – niacin).

S-adenozil L-metionin se dobiva patentiranim procesom biofermentacije iz prirodnih, visoko kvalitetnih sirovina renomiranih proizvođača.

Pakiranje

10 i 30 kapsula

Brand

Mjesto primjene

Oblik

Pakiranje

,