BioBran, MGN-3, ImunoBran, 1000mg, 30 Vrećica Praha, Arabinoksilan Iz Shiitake Gljiva

 132.79 (1,000.51 kn)

ImunoBran MGN-3 je prirodni dodatak prehrani. Proizvodi se jedinstvenim patentiranim postupkom derivacije ili ”razlaganjem” rižinih mekinja uz pomoć enzima shiitake gljiva.

Glavna djelatna tvar, arabinoksilan, uz pomoć ostalih prirodnih sastojaka, sinergijski djeluju kao potentno sredstvo za podršku dobrom stanju organizma.

KoličinaCijena s popustom
3 - 4 126.15 (950.48 kn)
5 - 9 123.49 (930.44 kn)
10 + 112.87 (850.42 kn)
Sigurna kupovina

 

Gdje mogu kupiti ovaj proizvod?

–  ovdje na web stranici apotekos

– u našoj ljekarni u Novska, Hrvatska. Lokaciju možeš pogledati na ovoj poveznici

Što se događa kada napravim narudžbu?

–  Dobijaš e-mail potvrdu da je narudžba uspješna

–  Narudžba ide u obradu (dobavljanje proizvoda, izdavanje računa, pakiranje)

–  GLS dostavna služba dostavlja paket

 

Ukupno trajanje obrade i dostave za Hrvatsku je do 5 radnih dana i do 7 radnih dana za ostatak Europe. Pogledaj točan broj radnih dana za svoju zemlju na ovoj poveznici.

Da li dostavljate u moju zemlju i koja je cijena?

Svi paketi dostavljeni su putem GLS dostavne službe. Dostavljamo u sve EU zemlje.

Cijenu dostave i trajanje možeš pogledati na ovoj poveznici.

Moram li se registrirati kod plaćanja?

Registrirati se ne moraš.

Za dovršiti kupovinu potrebni su:

– dostavni podaci: ime i prezime, ulica i kućni broj, grad i poštanski broj, e-mail i broj mobitela

– podaci za plaćanje: brojevi s kartice (plaćanje je sigurno i enkriptirano)

 

BioBran je lako probavljiv i potpuno neotrovan. Konačan proizvod ni u tragovima ne sadrži gljive što znači da ga mogu uzimati i osobe alergične na gljive.

Arabinoksilan (jedan od derivata rižinih mekinja koji djeluje kao jak imunostimulator) već za nekoliko dana osjetno podiže imunitet osobe koja ga uzima. Za nekoliko tjedana pomaže imunološkom sustavu organizma doseći 90 posto svoje pune snage.

Arabinoksilan je u svijetu najviše cijenjen i poznat među liječnicima koji se bave terapijom karcinoma i imunoterapijom.  Arabinoksilan ima sposobnost vezivanja za stijenke imunosnih stanica i tako snažno povećava njihovu učinkovitost.  Terapija arabinoksilanom im značajno povećava kvalitetu života.
Pacijenti koji prolaze kemoterapiju preporučuje se  imunoterapiju temeljenu na arabinoksilanu, s obzirom na to da je biljnog porijekla i da nema popratnih nuspojava te da farmakološki ne kontraindicira s ostalim lijekovima ni s drugim terapijama.

Arabinoksilan ima utjecaj na jačanje regresije tumora koju je izazvalo zračenje, jer potencira apoptozu i minimalizira toksičnosti povezane sa zračenjem. Također, dokazano je da istovremeno održava i štiti tjelesnu masu, održava postojanom težinu organa, kao i razinu enzima u jetri. Rezultati istraživanja sugeriraju da arabinoksilan može biti koristan kod tretiranja bolesnika s karcinomom koji su bili podvrgnuti radioterapiji.

Korisna uloga arabinoksilana dodatno je potvrđena u kliničkim ispitivanjima bolesnika s hepatocelularnim karcinomom. Ona pokazuju da se uz arabinoksilan smanjuje stopa recidiva i produžuje životni vijek nakon kemoterapije.Ranija istraživanja pokazala su da je arabinoksilan moćan modifikator biološkog odgovora za koji se zna da aktivira dendritičke stanice,pojačava NK staničnu aktivnost.

BioBran se kontinuirano znanstveno i klinički ispituje, a rezultati se redovno objavljuju u stručnim časopisima. Više na biobran.org

Način upotrebe

1. kao dodatak prehrani: razmutiti sadržaj jedne vrećice u malo vode i popiti jednom dnevno poslije obroka.

2. ako je potrebno pojačano djelovanje: razmutiti sadržaj jedne vrećice u malo vode i popiti 3 puta dnevno poslije obroka tijekom dva mjeseca (ukupno 3 vrećice dnevno). Nakon dva mjeseca smanjiti dozu na 1 vrećicu dnevno.

Sastojci

Sastojci

Sastojci u jednoj vrećici: arabinoksilan spoj (MGN-3) 1000mg.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi: 1 vrećica (kao dodatak prehrani): arabinoksilan spoj (MGN-3) 1 000mg 3 vrećice (za pojačano djelovanje): arabinoksilan spoj (MGN-3) 3 000mg.

Sastojci: arabinoksilan spoj (MGN-3); punilo: mikrokristalinična celuloza; stabilizator: kukuruzni škrob, dekstrin; sredstvo protiv zgrudnjavanja: trikalcij fosfat. BioBran, prah, dodatak prehrani.

Pakiranje

30 vrećica

Dodatne informacije

Brand

Mjesto primjene

Oblik