Bioandina, Mačja Kandža, 60 Kapsula,

 11.92 (89.81 kn)

Mačja kandža (cat’s claw) dodatak je prehrani čiji je primarni sastojak kombinacija atomiziranog ekstrakta i praha kore stabljike mačje kandže (Unicaria tomentosa). Biljka mačja kandža drvenasta je loza podrijetlom iz gorja peruanske Amazone. Poznata i kao „peruanska loza koja daje život“. Izuzetno je cijenjena te se smatra svetom biljkom zahvaljujući dugoj tradiciji upotrebe u narodnoj medicini. U jednom pakiranju nalazi se 60 celuloznih kapsula koje su pogodne za vegetarijance i vegane.

KoličinaCijena s popustom
3 - 4 11.32 (85.29 kn)
5 - 9 11.09 (83.56 kn)
10 + 10.13 (76.32 kn)
Sigurna kupovina

 

Gdje mogu kupiti ovaj proizvod?

–  ovdje na web stranici apotekos

– u našoj ljekarni u Novska, Hrvatska. Lokaciju možeš pogledati na ovoj poveznici

Što se događa kada napravim narudžbu?

–  Dobijaš e-mail potvrdu da je narudžba uspješna

–  Narudžba ide u obradu (dobavljanje proizvoda, pakiranje)

–  GLS dostavna služba dostavlja paket

 

Pogledaj cijenu dostave i ukupan broj dana od naručivanja do tvojih vrata na ovoj poveznici.

Da li dostavljate u moju zemlju i koja je cijena?

Dostavljamo unutar EU.

Cijenu dostave i listu zemalja pogledaj na ovoj poveznici.

Moram li se registrirati kod plaćanja?

Registrirati se ne moraš.

Za dovršiti kupovinu potrebni su:

– dostavni podaci: ime i prezime, ulica i kućni broj, grad i poštanski broj, e-mail i broj mobitela

– podaci za plaćanje: brojevi s kartice (plaćanje je sigurno i enkriptirano)

 

Bioandina mačja kandža kapsule mješavina su praha i atomiziranog ekstrakta kore stabljike mačje kandže (Unicaria tomentosa), prema stoljetnoj recepturi zbog dobivanja najboljeg omjera postotka oksindol alkaloida. Atomizacija je proces sušenja raspršivanjem, gdje se raspršuje tekućina (ekstrakt) u sitne kapljice koje se miješaju s vrućim zrakom u komori za sušenje. Prašak dobiven atomizacijom ima bolja svojstva od ishodnih suhih tvari, čestice su homogeniziranije, bolje topive i imaju bolja morfološka svojstva. Atomizacijom se također postiže i veća stabilnost proizvoda te se osigurava jednostavnija primjena i poboljšava terapijski ishod uz minimaliziranje nuspojava.

Mačja kandža (Unicaria tomentosa) iz porodice Rubiacea (broćike) je ljekovita autohtona biljka gorja peruanske Amazone. Tradicionalno je poznata kao „peruanska loza koja daje život“. Ime je dobila zbog trnova na stabljici koji asociraju na mačju kandžu. Na rast biljke utječe plodnost zemljišta koje je bogato organskim materijalom i specifičnim elementima (N,P, K, Ca, Mg) uz ph u rasponu od 5,3-6,1 na područjima primarnih šuma i obalama vodotoka, na visinama 500-750 m nadmorske visine. Već više od 2000 godina indijanci Ashaninca tradicionalno su primjenjivali koru mačje kandže kao protuupalno sredstvo.

Mačja kandža sadrži alkaloide – jedinstveni oskindol alkaloid koji posjeduje antioksidativno djelovanje.

Tradicionalna primjena
Poznata i kao „peruanska loza koja daje život“. Izuzetno je cijenjena te se smatra svetom biljkom zahvaljujući dugoj tradiciji upotrebe u narodnoj medicini. Već više od 2000 godina indijanci Ashaninca tradicionalno su primjenjivali koru mačje kandže kao protuupalno sredstvo širokog spektra.

Snažna potvrda struke
Izvrsnost naših proizvoda od početka uvođenja na hrvatsko tržište testiraju, odobravaju i prate relevantne institucije u okviru zakona Republike Hrvatske. Proizvodi nailaze na odobravanje brojnih liječnika, nutricionista i farmaceuta koji ih redovito preporučuju svojim pacijentima i klijentima te o njima pišu i govore u stručnim člancima te na kongresima. Kompetenciju proizvoda prepoznaju i naši brojni kupci koji su uspjeli redovitom primjenom unaprijediti svoje zdravstveno stanje.

Način upotrebe

Upute za upotrebu: Preporučuje se popiti jednu do dvije kapsule dnevno uz obrok ili čašu vode.

Upozorenje: Nije namijenjeno trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Sastojci

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 2 kapsule):
Prah kore stabljike mačja kanžda…………………440mg
Atomizirani ekstrakt kore mačje kandže…….160 mg
sadrži 5 % oksinodol alkaloid……………….…7,5 mg

Neto količina: 60 kapsula (= 20,3 g)

Sastojci: Prah kore mačje kandže (unicaria tomentosa), atomizirani ekstrakt kore mačja kandža (unicaria tomentosa) koji sadrži 7,5% oksinodol alkaloida.

Pakiranje

60 kapsula

Dodatne informacije

Brand

Mjesto primjene

Oblik

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bioandina, Mačja Kandža, 60 Kapsula,”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)