apotekos Ljekarna

apotekos je Europska ljekarna locirana u gradu Novska u Hrvatskoj. Ako ste u potrazi za točnim adresama ljekarni možete pogledati stranicu Naše lokacije.

Nudimo širok asortiman medicinskih proizvoda i dodataka prehrani uz povoljne cijene i popuste na količinu.

Iza nas je dugogodišnja obiteljska tradicija. Fokusirani smo na dugoročne vrijednosti kao što su dobri odnosi s kupcima, povjerenje, vjerodostojnost i dobra prodajna praksa.

ljekarna

Naše vrijednosti

U nastavku se nalaze naše vrijednosti koje smo oformili kroz dugotrajan rad, trud i strast prema našoj profesiji.

1. Dugogodišnja tradicija

Zdravstvena Ustanova Ljekarna Kos osnovana je 2003. godine kao rezultat dugogodišnje ljekarničke tradicije. Od samog početka naš fokus je na pružanju kvalitetne usluge koju 2020. godine proširujemo osnivanjem web prodajnog mjesta apotekos. 

2. Odanost kvaliteti

Svi proizvodi na apotekos.com odobreni su od strane Ministarstva Zdravstva Republike Hrvatske. Prodajno mjesto apotekos.com prijavljeno je za prodaju medicinskih proizvoda na daljinu putem interneta Hrvatskoj Agenciji za Lijekove i Medicinske Proizvode (HALMED, halmed.hr).

3. U skladu s vremenima

Naš stručni ulaže u cjeloživotno učenje. Pratimo najnovije literature, znanstvene radove i zanimljivosti iz cijeloga svijeta. Vjerujemo da je promjena jedina konstanta. 

4. Privatnost podataka

Vaši podatci su samo Vaši. Kupovinom na apotekos.com možete računati na diskretnost pri slanju paketa. Upiti, podaci o narudžbama te komunikacija sa stručnim timom osigurani su. Više o zaštiti podataka možete pročitati u uvjetima korištenja

5. Korisnik na prvom mjestu

Korisnik je esencijalan dio online iskustva. Vaše mišljenje i zadovoljstvo je na prvom mjestu. Uvijek nam se možete obratiti putem kontakt forme.

6. Klimatska neutralnost

Kod obrade narudžbe i slanja paketa koristimo reciklirane materijale, a slanje paketa omogućeno je pomoću GLS Klima Protect koja isporučuje klimatski neutralne pakete.

Zakonski podaci

Naziv: Zdravstvena ustanova Ljekarne Kos
Skraćeni naziv: Ljekarne Kos
Sjedište: Vinogradska 3g, 44330 Novska, Hrvatska
Adresa: Potočna 64, 44330 Novska, Hrvatska
OIB: 01062641645
MBS: 01861867
Porezni broj: HR01062641645
Ustanova je upisana u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem: Tt-12/2262-2
Poslovna banka: PBZ
IBAN: HR3223400091110157766
Članovi društva: Ankica Kos, Zlatko Kos