Isprobali smo Monoderma vitaminske serume

Monoderma Vitamini Za Lice
Vrijeme čitanja: 3 min.

MonoDermà® je linija dermokozmetike razvijena od talijanske firme Giuliani Research. Linija je razvijena u skladu s minimalističkom formulom MonoDermoDose®, inovativnim i praktičnim pakiranjem s jednom dozom s ciljem pružanja koži svim korisnim svojstvima vitamina.

Prednost Monoderme naspram klasičnih seruma je u tome što jedna doza sadrži potrebnu količinu za jedno nanošenje na lice i vrat, na taj način ne propadaju aktivne supstance nego se aktiviraju tek u dodiru s kožom.

Čisti i stabilni vitamini spremljeni su u biorazgradivim gumenim pakiranjima, dizajniranim tako da koži daju samo vitamine te isključuju vodu, konzervanse, aditive u boji i parfem. Ovaj oblik jamči maksimalnu podnošljivost i za najosjetljivije tipove kože.

Vrste Monoderma Vitamina

MonoDermà® C10 – posvjetljuje i sprječava starenje, sadrži vitamin C (L-askorbinska kiselina) od 10%. Vitamin C, primjenjen na licu, sprječava hiperpigmentaciju, starenje kože zahvaljujući antioksidacijskom djelovanju, kontrastira slobodne radikale i potiče sintezu kolagena.

MonoDermà® E5 – djeluje umirujuće i hidratantno, sadrži čisti vitamin E (tokoferol) od 5%. Vitamin E igra zaštitnu ulogu protiv slobodnih radikala i oštećenja uzrokovanih prekomjernim izlaganjem suncu za anti-aging efekt. Monoderma Vitamin E5 štiti kožu i smiruje kožu u slučaju svrbeža te hidratizira osjetljivu i crvenu kožu (MonoDermà® E5 XL format dostupan je i za veće površine kože).

MonoDermà® A15 – ili anti-aging piling, sadrži vitamin A (čisti retinol) od 0,15%. Minimalistička MonoDermà® formula, zahvaljujući vitaminu A, olakšava obnovu stanica kože sprečavajući i odgađajući starenje kože. Njegovo osjetljivo djelovanje pilinga i izglađivanja smanjuje diskromiju i dublje bore.

Jedno pakiranje Monoderma dolazi s 28 kapsula. Kapsule se koriste ovisno o vrsti vitamina te potrebama kože. Monoderma Vitamin E 5% (zelene kapsule na slikama) nanose se jednom do dva puta dnevno na odabrane dijelove kože.

Monoderma Pakiranje I Doze

Kapsule su gumene te biorazgradive. Otvaraju se tako da zarotirate kolut, izvadite jednu kapsulu te polako otkinete gornji dio kapsule.

Monoderma Jedna Doza

Nakon što ste otkinuli gornji dio kapsule, aplicirate tekući vitamin na željeni dio kože. Tekućina ima baršunastu teksturu, vrlo meku na dodir. Pomalo podsjeća na primer za lice. Nema nikakvog mirisa. Jedna doza dostatna je za pokriti cijelo lice, vrat i dekolte.

Monoderma Jedna Doza Otvorena

U Giuliani Research su osmislili i kako vitamine za kožu primjenjivati na modularan način. Vitamine možete kombinirati, npr. jednu dozu vitamina C ujutro te jednu dozu vitamina A uvečer. Kombinacije su pogodne za razne tipove kože te oštećenja i problematičnu kožu.

Kombinacija Vitamin C10 + Vitamin A15

Monoderma C A
  • kombinirani tip kože, anti-aging
  • kontrola hiperpigmentacije kože (melasma)/mrlja
  • fotooštećenje kože/fotostarenje kože
  • pjegice
  • koža sklona aknama

Kombinacija Vitamin E5 + Vitamin A15

Monoderma Vitamin E Monoderma Vitamin A
  • zrela koža, anti-aging
  • fotostarenje dehidrirane kože
  • starenje kože
  • suha i tanka koža

Pogledaj sve Monoderma proizvode

foto: apotekos